حساب مینی فارکس چیست + مزایا و معایب آن

اکانت مینی فارکس

فهرست محتوای مقاله

یکی از بهترین اکانت‌ها برای معامله‌گران تازه‌وارد فارکس «حساب مینی فارکس» نام دارد؛ چون از طریق این حساب می‌توانند بدون ریسک، تجربه تریدهای موفق را بدست آورند. در این راهنما قصد داریم بگوییم مینی حساب فارکس چیست، چه مزایا و معایبی دارد و تفاوت آن با سایر حساب‌های فارکس چیست.

حساب مینی فارکس چیست؟

اکانت مینی فارکس یک حساب معاملاتی است که با کمک آن می‌توانید معاملات با حجم کمتر را انجام دهید. این ویژگی در حساب‌های استاندارد وجود ندارد؛ در حالی که معامله‌گران تازه‌وارد با سرمایه محدود، به آن نیاز زیادی دارند. خوب با این حساب می‌توانید در همان ابتدای ورود به بازار فارکس، با سرمایه‌گذاری اولیه کمتر، معامله را شروع کنید. 

به طور کلی استفاده از مینی حساب فارکس، امکان استفاده از موقعیت‌های کوچکتر (مینی لات) و معاملات با مقدار کمتر را فراهم می‌کند. از سوی دیگر ریسک از دست دادن سرمایه را نیز پایین می‌آورد. 

بیشتر بخوانید : تفاوت حساب ecn و raw چیست؟

مزایای حساب مینی فارکس

مزایا و معایب حساب مینی فارکس

حساب‌های مینی یا کوچک ویژگی‌هایی دارند که از سایر حساب‌ها متمایز می‌شوند. مزایا و معایب این نوع حساب‌ها را در زیر بررسی کرده‌ایم:

مزایای مینی حساب‌های فارکس

مهم‌ترین مزیت‌های این نوع اکانت‌ها عبارتند از:

کاهش ریسک مالی

وقتی قرار باشد با مقدار کمی سرمایه وارد معاملات فارکس شود، مطمئنا میزان ضرر آن نیز کمتر خواهد بود. خوب حالا این مزیت متناسب با سرمایه‌گذاران ریسک‌گریز و تازه‌وارد است که از ترید کردن هراس زیادی دارند. اما با اکانت مینی می‌توانند با خیال آسوده‌تر تجارت را انجام دهند.

بیشتر بخوانید : حساب FUND فارکس چیست؟

ارائه گزینه‌های اهرمی انعطاف‌پذیر

اهرم‌ها برای زمانی که بخواهید موقعیت‌های بزرگتر را با سرمایه محدود کنترل کنید، کاربرد زیادی دارند. خوشبختانه در مینی حساب فارکس هم گزینه‌های اهرمی انعطاف‌پذیری ارائه می‌شود تا همین فرصت را برایتان فراهم کند. 

با همه این تفاسیر دقت داشته باشید که اهرم به همان اندازه که می‌تواند در کسب سود تاثیر داشته باشد، به ضرر هم منتهی می‌شود. به همین دلیل توصیه می‌کنیم قبل از انتخاب یا استفاده از اهرم حتما با مفاهیم آن و نحوه کاربرد در معاملات آشنایی کافی داشته باشید. 

اجرای ساده تراکنش‌ها

یکی دیگر از مزایای حساب مینی فارکس، سهولت اجرای تراکنش‌هاست. به طوری که گفته می‌شود از این نظر، مینی حساب هیچ تفاوتی با سایر حساب‌ها ندارد.

بررسی شرایط کارگزاری

وقتی برای اولین بار قرار است با یک کارگزاری کار کنید و هنوز هیچ اطلاعاتی در مورد کارمزد و اسپرد معاملاتی ندارید، می‌توانید به سراغ اکانت مینی فارکس بروید. چون با همان سرمایه کم با شرایط بروکر آشنا می‌شوید.

کاربرد برای منحنی بازده

منحنی بازده معیاری برای پیش‌بینی تغییرات در قیمت جفت ارزها و به طور کلی شرایط بازار فارکس است. برخی از معامله‌گران در سیستم ‏PAMM‏ ‏برای نشان دادن منحنی بازده از اکانت مینی فارکس استفاده می‌کنند.

معایب حساب مینی فارکس

معایب مینی حساب فارکس

با همه مزیت‌هایی که این نوع اکانت‌ها دارند، اما بدون نقص نیستند. مهم‌ترین ایرادات آن‌ها عبارتند از:

گاهی دستورات معامله‌گر در آخر کار اجرا می‌شود.

در برخی مواقع کارگزار معاملات را به بازار بین بانکی راه نمی‌دهد. 

در اجرای برخی دستورات، تاخیر دارد. 

برای معاملات کوتاه مدت توصیه نمی‌شود.

بیشتر بخوانید : حساب میکرو فارکس چیست؟

تفاوت با سایر حساب ها در فارکس

به طور کلی حساب‌های فارکس به سه دسته استاندارد، کلان و مینی تقسیم می‌شوند. 

مهم‌ترین تفاوت‌های بین حساب‌های مینی با سایر حساب‌ها عبارت است از:

دسترسی به ابتدایی‌ترین ویژگی‌های حساب: دارندگان این حساب‌های کوچک می‌توانند به ابتدایی‌ترین ویژگی‌های حساب برای انجام معاملات دسترسی داشته باشند. حالا اگر بخواهند دسترسی خود را افزایش دهند، باید آن را به حساب استاندارد تبدیل کنند. 

امکان ترید با حداقل سپرده: سرمایه مورد نیاز برای حساب مینی فارکس بسیار کمتر از سایر حساب‌هاست. برای مثال در برخی از پلتفرم‌ها اگر بخواهید از مینی اکانت فارکس استفاده کنید، حداقل مبلغ سپرده مورد نیاز 100 پوند است. اما اگر بخواهید از یک حساب VIP در همان پلتفرم استفاده کنید، ممکن است حداقل سپرده از چند هزار تا چند صد هزار یورو باشد. 

انجام معاملات کوچک: این حساب‌های کوچک برخلاف سایر حساب‌ها، امکان داد و ستد لات‌های کوچک (یعنی 0.01 لات) را هم برایتان فراهم می‌کنند. حتی گاهی اندازه موقعیت‌ها از چند لات هم بیشتر نمی‌شود. خوب با این شرایط اگر یک حساب مینی بخرید، دیگر مجاز به نگهداشتن موقعیت‌های لات استاندارد نیستید. از طرف دیگر نمی‌توانید قراردادهای CFD را هم اجرا کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به اشتراک بزارید

آخرین مطالب